Kochani,
wyruszamy w kolejną, kulinarną podróż do świata RESTAURANT WEEK! 😋🙂😉😃🙌🍽
Tym razem hasło przewodnie festiwalu to #RESPECT FOOD! 🙌❤️🍽
Tegorocznej, wiosennej edycji festiwalu przyświeca niewątpliwie piękna i szlachetna idea: „Nie marnujmy jedzenia!”🙌👏

Ta idea powinna przyświecać każdemu z Nas na codzień nie tylko restauratorom i szefom kuchni. Każdego roku marnuje się około 1/3 światowej żywności. Każdy z nas wyrzuca rocznie co najmniej 200 kg jedzenia.

❤️🙌Jedzenie daje życie, nie biorąc nic w zamian. Szanujmy je!❤️🙌 👏

To będzie prawdziwa sztuka kulinarna i niebywałe wyzwanie dla wszystkich szefów kuchni biorących udział w wiosennej edycji festiwalu Restaurant Week🙂😋

Przypominamy festiwal trwać będzie od 3 do 17 kwietnia w całej Polsce!

PS. Kochani, możecie już rezerwować stoliki!😀😀
A gdzie i jak dokonać rezerwacji?

O tutaj właśnie: https://restaurantweek.pl 😀

Do zobaczenia przy stole!🤗🙌