Pomysłów na andrzejkowy wieczór jest naprawdę wiele. Jedne bardziej, drugie mniej banalne, ale ostateczny wybór zależy od indywidualnych preferencji. Dla tych, którzy oczekują czegoś wyjątkowego restauracja 16 Stołów przygotowała szczególną propozycję…
Andrzejkową kolację z menu degustacyjnym skomponowanym przez Szefa Piotra Kwiatosza.

Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników pysznych smaków na nietuzinkową, 5- setową kolację degustacyjną do wyboru z selekcją wina lub bez. Wśród atrakcji wieczoru przewidziano konkurs z nagrodami oraz jazzową muzykę graną na żywo…
Zapowiada się prawdziwa uczta dla podniebienia, ucha i duszy. 😍😋😉

Proponujemy uroczystą, andrzejkową kolację z 5-setowym menu degustacyjnym skomponowanym przez Szefa Piotra Kwiatosza w wyjątkowej
cenie 109,00 zł/ osoba

Do kolacji proponujemy również selekcję idealnie skomponowanych alkoholi
w cenie 89,00 zł/ osoba

MENU ANDRZEJKOWE
Amuse Bouche:
Ciepłe bułeczki z gęsią confit, kiszone rydze
***
Rostbef wołowy/ gorczyca/ boczniaki/ szalotka/ jarmuż
***
Cieciorka/ skorzonera/ jabłka/ wędzony jesiotr/ słonecznik
***
Pieczony czosnek/ ślimaki mazurskie/ topinambur/ kapusta/ gryka
***
Intermezzo
***
Gicz jagnięca/ smardze/ dynia/ kasztany/ groszek cukrowy
***
Gruszki/ rokitnik/ orzech laskowy/ miód pitny/ palone masło

Serdecznie zapraszamy!🤗

REZERWACJE:

TEL. (81) 534-30-40, + 48 785-272-860
E-MAIL: BIURO@16STOLOW.PL

Rezerwacje stolików przyjmowane będą do dnia 26 listopada 2018r.
Ilość miejsc ograniczona.